keskiviikko 13. helmikuuta 2013

PikkuSukkia

Viimeaikoina on tullut neulottua lähinnä lisää Etiopia-nuttuja, mutta on mukaan mahtunut vähän muutakin. Saksaa on opiskeltu kovasti ja ensimmäinen koekin on jo ohi, eli taas on aikaa keskittyä enemmän neulomiseen. Saksan opiskelun sivussa ovat valmistuneet kahdet vauvan sukat. Toiset menivät kurssikaverille, joka saa pian tyttövauvan ja toiset menevät ystävän reilun vuoden ikäiselle tytölle. Kummasti niitä sukkatilauksia vaan ilmestyy lisää. Ensimmäisenä valmistuivat juna-sukat vauvalle.

Toisena valmistuivat ihan tavallisen sukan ohjeella n. kokoa 21 olevat sukat reilun vuoden ikäiselle.

Talvi on iskenyt Berliiniin. Minä jo kovasti kevättä odottelin, mutta harmikseni se vain vielä lunta satoi, eikä sääennusteet kovin keväiselle näytä edelleenkään.. Eli on syytäkin villasukkia pikkuisiin ja vähän isompiinkin jalkoihin vielä neuloa. Tämän kurssien välisen vapaaviikon aijonkin viettää (ja olenkin viettänyt) lähinnä sohvalla maaten ja neuloen ja elokuvia ja tv-sarjoja katsellen. Mikäpä olisi mukavempaa, nyt kun ei tarvitse ressata läksyistä tai mistään muustakaan.

Tämän hetkisellä To do - listalla ovat yhdet naisten sukat, lisää nuttuja, palatossuja ja pikkusukkia. Eiköhän niiden parissa vierähdä viikko jos toinenkin. Ensi viikolla alkaakin sitten uusi saksankurssi aamupäivisin. Toivottavasti opettajat ovat yhtä neulemyönteiset kuin edelliset opettajani olivat..

1 kommentti:

  1. Jos ne ei anna sun neuloa, vajoa katatoniseen tilaan ja jatka vasta, kun saat taas neuleen käteen!

    VastaaPoista