tiistai 12. maaliskuuta 2013

Wurm-pipo ja uusi lelu

Nyt olen onnellinen järjestelmäkameran omistaja! Tämä päivä on mennyt kameralla leikkiessä ja ohjekirjaa tavatessa. Vielä on pitkä matka siihen, että osaisin tuota vekotinta käyttää, saati hienoja kuvia ottaa, mutta ehkä se tästä.. Nyt ainakin on vehkeet kunnossa! :) Ja tokihan neuleiden kuvaamiseen tarvitsee kallis järjestelmäkamera hankkia.. 

Yksi nuttu on taas valmistunut lisää. Tämä jämälankanuttu oli hauska neuloa. Kolmea eriväristä Nallen lankaa (taitaa olla kukkaketoa tai jotain sellaista) peräkkäin neulottuna. Näihin nuttuihin saa hyvin hukattua pieniä lankanöttösiä, joita on jäänyt villasukkien teosta yli. Ja jämälankoja riittää edelleen. 6 nuttua on nyt valmiina ja jämälankoja on varmasti toiseen mokomaan ainakin jäljellä. 

Takatalvi ja Puro-lanka innostivat neulomaan pipon. Tämä pipo on Wurm-pipo, hieman mukailtuna. Lankana siis Novitan Puro rusko. Silmukoita pipossa on ennen lisäyksiä 84 ja kavennusten jälkeen 92. Jos nyt tekisin toisen, tekisin varmaankin muutaman silmukan enemmän aloitukseen. Pipossa on 9 "makkaraa" ja siitä tuli melko pitkä, joten ehkäpä 7 tai 8 riittäisi myös. Siitäpä jokainen mukailemaan oman maun mukaan. Ohje oli helppo ja nopea neuloa. Toivottavasti tälle pipolle ei ole enää tänä talvena käyttöä!


Aurinko pilkisteli tänään jo sen verran, että lumet alkoivat sulaa. Edelleen on mielestäni pirullista, että silloin kun odotan kevättä innoissani, sataa lunta enemmän kuin koko talvena.. Mutta en luovu toivosta! Kyllä se kevät pian alkaa ja pääsen kuvailemaan uudella kamerallani krookuksia ja tulppaaneja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti