perjantai 3. toukokuuta 2013

Kevättä ja Kiirettä

Nyt on ollut niin kiireistä tämä elämä, etten ole edes neulomaan ehtinyt. Yhden paketin neulomuksia ja vaatteita sain sentään lähetettyä kummitytön perheelle. Haitarisukat kummitytölle, lapaset pikkusiskolle ja kesäsukat äidille. 

Haitarisukan ohje:

Luo 6 jaollinen määrä silmukoita. Näissä sukissa on varressa 48 silmukkaa. (Lankana jälleen ohut saksalainen sukkalanka, neulottu 2,5mm puikoilla.)

1o 1n resoria 6 kierrosta

mallineule:

5 oikein, 1 nurin
4 oikein, 2 nurin
3 oikein, 3 nurin
2 oikein, 4 nurin
1 oikein, 5 nurin
2 kierrosta nurjaa

5 nurin, 1 oikein
4 nurin, 2 oikein
3 nurin, 3 oikein
2 nurin, 4 oikein
1 nurin, 5 oikein
2 kierrosta oikein

Jatka mallineuletta kunnes varsi on mieleisesi pituinen.  Nilkkaan voit myös tehdä vielä 6 kierrosta 1o 1n resoria.

Nämä sukat ovat jälleen ihan perussukan ohjeella. Lyhyt varsi 1o 1n resoria ja oikeat silmukat takareunasta neuloen. 16 silmukkaa puikollaan ja sukan koko n. 40. Langan väri on kyllä mukavan pirtsakka. Nopeat ja kivat neuloa. Ja kesää kohti näitä on kiva neuloa kesäsukiksi. Kyllähän toki kesälläkin villasukkia tarvitsee!

Perheen pienimmäiselle tekaisin lapaset, jotka tosin taitavat olla vajaan vuoden ikäiselle vielä liian suuret. Mutta kyllähän se pieni käsi siitä kasvaa ja ovat nämä varmasti ennen rippikoulua sopivat... :) Enpä ole pitkään aikaan lapasia neulonutkaan, joten nämä olivat ihan kivaa vaihtelua. Mutta kyllä minä mieluummin edelleen teen kantapäitä kuin peukaloita.. 


Muuten on nyt tosiaan neulominen jäänyt hieman sivummalle. Rakas ystävämme oli täällä luonamme viikon visiitillä ja aika kului ympäri kaupunkia kuljeskellen. Kevät on todella saapunut ja vähitellen voi jo ruveta kesästä puhumaan. Viikonlopun suunnitelmissa onkin ottaa kamera kainaloon ja lähteä kuljeskelemaan puistoihin ja nauttimaan kesäisestä ilmasta. Lisäksi luvassa on paljon unta.. Univelkaa viimeiseltä viikolta on kyllä kertynyt ihan kiitettävästi. Mutta ihanaa oli! Seuraavana tänne tulevatkin ensi viikolla vanhempani ensimmäiselle visiitilleen. Se vierailu tosin taitaa olla hieman rauhallisempi kuin edellisen vieraan.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti